Націоналізація «ПриватБанку»: розгляд справи заморозили до кінця травня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Націоналізація «ПриватБанку»: розгляд справи заморозили до кінця травня

Фондовий ринок
235
Госпсуд Києва оголосив перерву в розгляді позову ексвласника Приватбанку Ігоря Коломойського і його офшорної компанії Triantal Investments щодо повернення їм часток у банку.
Про це повідомляє пресслужба ПриватБанку.
«Господарський суд Києва 13 квітня оголосив перерву до 25.05.2021 року в розгляді позову ексвласників ПриватБанку (Київ) Ігоря Коломойського і Triantal Investments про повернення їм акцій банку. До розгляду справи залучено КМУ», — йдеться в повідомленні.
Ігор Коломойський і його офшорна компанія Triantal Investments Ltd вимагають повернення їхніх часток в акціонерному капіталі банку. До націоналізації Коломойському належали 41,6572% акцій ПриватБанку, Triantal Investments Ltd — 16,5748% акцій.

Довідка Finance.ua:

  • Апеляційний суд відновив провадження у Госпсуді про скасування націоналізації ПриватБанку та повернення колишнім акціонерам їхніх часток.
  • 18 грудня 2016 року, посилаючись на пропозицію НБУ і колишніх акціонерів ПриватБанку, найбільшими з яких на той момент були Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов, було ухвалено рішення про націоналізацію Приватбанку і вливання в його капітал понад 155 млрд грн.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас