У SkyUp з'явилася нова послуга з перевезення ручної поклажі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У SkyUp з'явилася нова послуга з перевезення ручної поклажі

Фондовий ринок
605
SkyUp ввів нову послугу з пакування декількох предметів ручної поклажі в пакет або м’яку сумку.
Про це пише avianews.
Кого стосується. Така послуга може знадобитися пасажирам, які взяли з собою кілька невеликих місць ручної поклажі або купили товари Duty Free в аеропортах.
У січні 2021 року SkyUp збільшив дозволену вагу основного місця ручної поклажі з 7 кг до 9 кг, але обмежив кількість речей однією валізою для найдешевших тарифів Basic.
В результаті додаткові речі, наприклад, дамську сумочку, сумку для ноутбука, парасольку, книгу або пакет з товарами Duty Free необхідно було вкласти в основне місце ручної поклажі.
Однак якщо пасажир брав з собою невеликий рюкзак, у нього могли виникнути складнощі з тим, щоб розмістити в ньому додаткові речі або покупки в аеропорту.
Для того щоб мандрівники могли виконати нові норми, SkyUp почав продавати пакети по $1 і великі м’які сумки з габаритами стандартної ручної поклажі 55х40х20см за $10, в які можна укласти кілька невеликих речей.
За правилами авіакомпанії, якщо речі пасажира не відповідають нормам безкоштовного провезення, їх необхідно здати в багаж. Ця послуга коштує $30 при оплаті заздалегідь і $45 в аеропорту.

Довідка Finance.ua:

  • З 22 лютого SkyUp оновила структуру тарифів для зручності клієнтів. Тепер пасажири можуть самостійно планувати кількість багажу, точну дату вильоту або вносити зміни і обирати місце в салоні літака.

Хочу отримати гроші на подорож 💸

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас