В Україні встановили граничну вартість путівок для пільговиків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні встановили граничну вартість путівок для пільговиків

Казна та Політика
833
В Україні встановили граничну вартість путівок на лікувальні курорти і в санаторії для деяких пільгових категорій громадян у 2021 році.
Про це повідомляє Департамент соціального захисту населення Львівської ОДА на сторінці у Facebook.
«Мінсоцполітики встановило у 2021 році граничну вартість путівки (ліжко-дня) за надання послуг із санаторно-курортного лікування деяким пільговим категоріям громадян», — сказано в повідомленні.
Встановлено такі граничні ціни:
  • особам з інвалідністю внаслідок загального захворювання та особам з інвалідністю з дитинства — 8316,0 (462,0) грн без ПДВ;
  • особам з інвалідністю з наслідками травм і захворюваннями хребта та спинного мозку з числа осіб з інвалідністю внаслідок загального захворювання та осіб з інвалідністю з дитинства — 25 165,0 (719,0) грн без ПДВ;
  • громадянам, які супроводжують осіб з інвалідністю I групи (за винятком осіб з інвалідністю з наслідками травм і захворюваннями хребта та спинного мозку), — 6966,0 (387,0) грн з ПДВ.

Довідка Finance.ua:

  • Перший заступник Міністра фінансів Денис Улютін нагадав, що метою верифікації державних виплат (пенсій, допомог, пільг, субсидій, стипендій та ін.) є підвищення адресності державних виплат та забезпечення ефективного використання бюджетних коштів.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас