«Рекордний» спиртзавод продали вдвічі дешевше на повторному аукціоні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Рекордний» спиртзавод продали вдвічі дешевше на повторному аукціоні

Казна та Політика
669
Вишняківське місце провадження діяльності повторно виставили на аукціон, завод «Укрспирту» «пішов з молотка» за 101,2 млн грн — на першому аукціоні за нього хотіли віддати 234 млн грн.
Про це повідомляє Фонд держмайна.
«4 березня відбувся онлайн-аукціон з приватизації окремого майна Вишняківського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП „Укрспирт“ (спиртове виробництво), за результатами якого до держбюджету мають надійти 101,2 млн грн», — повідомили у ФДМ.
За інформацією Фонду, за активи змагалися 6 учасників. Ціна зі стартових 21,18 млн грн зросла до 101,21 млн грн. Перемогло в аукціоні ТОВ «СПІРІТ ЕТИЛ».
Об’єкт розташований в селі Вишняки Хорольського району Полтавської області, був заснований ще в 1776 році та модернізований в 2015-ому.
Для завершення процесу приватизації переможець аукціону повинен підписати протокол про результати аукціону, укласти договір купівлі-продажу і провести розрахунок.
Раніше ФДМ також зазначав, що у разі відмови від лоту переможець аукціону повинен буде сплатити до бюджету вартість гарантійного внеску — близько 2 млн грн.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас