У Хмельницькій області затримали групу фальшивомонетників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Хмельницькій області затримали групу фальшивомонетників

Казна та Політика
377
У Хмельницькій області правоохоронці викрили угруповання, яке займалося виготовленням фальшивих грошей. Підозрюваним може загрожувати до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.
Як повідомляється, організаторами злочинного угруповання були раніше судимий за умисне вбивство 38-річний житель Хмельницького району, а також 32-річний одесит, який притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне поводження зі зброєю.
У Хмельницькому, Одесі та Одеській області вони відібрали виконавців, які займалися виготовленням фальшивих купюр, їх передачею і збутом. Переважно це була національна валюта номіналом 500 гривень.
Під час обшуків у двох областях правоохоронці вилучили сотні тисяч фальшивих гривень, а також купюри іноземних валют, спеціальні кліше, обладнання для виготовлення фальшивих грошей, зброю, наркотики тощо.
Деяким фігурантам слідчі вже повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених статтями про виготовлення, зберігання, збут підроблених грошей та незаконне поводження з наркотичними засобами (ч.2 ст. 199, ч. 2 ст. 307 КК України).
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас