Як вивести гроші з Київстар на карту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як вивести гроші з Київстар на карту

Особисті фінанси
2401
Колись послуги мобільного зв’язку оплачувалися шляхом введення спеціального коду, який купувався в спеціалізованих пунктах, в яких продавалися стартові пакети та поповнення рахунку. Абонент купував картку поповнення, стирав захисний шар, під яким був надрукований унікальний код поповнення, вводив цей код в телефон, відсилав СМС, і оператор зараховував гроші на рахунок абонента. З розвитком Інтернет даний вид поповнення рахунку зник. Зараз поповнювати мобільний рахунок можна набагато простіше і швидше, ніж раніше. Це можна зробити, наприклад, інтернет-платежами з своєї банківської картки, гроші будуть зараховані протягом 1-2 хвилин.
Виведення грошей з рахунку оператора на карту
З недавнього часу мобільні оператори стали надавати ще один вид послуг, дозволяючи не тільки поповнювати мобільний рахунок абонента з його кредитної картки, але і здійснювати зворотню транзакцію, тобто, виводити гроші з мобільного рахунку на карту. Ця послуга платна – з кожного такого перекладу оператор стягує комісію. Наприклад, мобільна мережа Київстар при виведенні грошей з рахунку абонента на його карту, візьме комісію 3% з суми переказу, при цьому, на залишку мобільного рахунку абонента повинна залишатися сума не менше 3 грн. Сама грошова транзакція обмежена мінімальними і максимальними значеннями, рівними 50 і 3000 грн відповідно. Протягом 1 місяця можна здійснювати вивід коштів з мобільного рахунку на карту в розмірі не більше 20 000 грн.
Мінімальна сума для виведення грошей з Київстар
Щоб можна було зробити висновок грошей з мобільного рахунку абонента Київстар на його банківську картку, на рахунку абонента повинна знаходитися мінімальна сума, рівна 50 грн + 3% + 3 грн., Тобто, не менше 54,50 грн. Як вже було сказано, виводити можна суми в діапазоні від 50 до 3000 грн. З кожної такої суми буде утримана комісія в 3%. Після фінансової транзакції на мобільному рахунку абонента має залишатися не менше 3 грн.
Переказ грошей з Київстар через СМС
Як вивести гроші з Київстар на карту
Найпростіший спосіб виведення грошей з мобільного рахунку оператора Київстар на банківську карту – відправка СМС повідомлення, в якому необхідно вказати:
код 93535
Номер банківської карти
суму виведення
Зазначені дані розділяються пропуском. Текст повідомлення необхідно відправити на номер 889.
Переказ грошей через сервіс Смарт-гроші
Здійснити виведення грошей з мобільного рахунку Київстар на банківську карту можна через сервіс «Смарт-Гроші». Для цього потрібно зробити наступне:
Пройти за посиланням money.kyivstar.ua
Вибрати пункт «Переклад на банківську карту»
Заповнити дані діалогового вікна: вказати номер банківської карти, суму переказу, номер телефону Київстар з якого будуть списуватися гроші.
На вказаний номер телефону прийде СМС-повідомлення з кодом підтвердження, який необхідно ввести у відповідне поле.
Як вивести гроші з Київстар на карту
Переказ грошей через мобільний додаток
Володарі смартфонів можуть здійснювати переказ грошей з мобільного рахунку на банківську карту за допомогою мобільного додатку, який необхідно завантажити в Google Play або App Store і встановити на смартфон. Для виведення грошей через мобільний додаток, необхідно:
Авторизуватися за номером телефону
У меню вибрати опцію виведення коштів
Вказати номер банківської карти і суму
Підтвердити переклад
Використовуючи мобільний додаток, можна сформувати шаблон, який використовувати в подальшому, щоб не вводити кожен раз номер банківської карти.
За матеріалами: CCloan
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас