Дев'ять компаній пішли з ринку небанківських послуг — Нацбанк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дев'ять компаній пішли з ринку небанківських послуг — Нацбанк

Фондовий ринок
710
Дев’ять компаній за власною ініціативою вилучені з реєстрів фінустанов і лізингодавців, а одна нова компанія поповнила небанківський ринок.
Про це повідомляє прес-служба НБУ.
Національний банк України вилучив шість фінансових установ з Державного реєстру фінансових установ та три компанії з Реєстру осіб, які не є фінансовими установами, але мають право надавати окремі фінансові послуги, на підставі поданих ними заяв.
Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив такі рішення на засіданні 15 січня 2021 року.
Йдеться про такі компанії: ПО «Ваш Ломбард» «Ямпільський Сергій Валентинович і Компанія». Установа мала одну ліцензію на надання коштів у позику, в тому числі на умовах фінансового кредиту. Її було анульовано на цьому ж засіданні комітету.
ТОВ «ФК «Кайлас Фінанс» мало три ліцензії: на надання послуг з факторингу, надання послуг з фінансового лізингу, а також на надання коштів у позику, в тому числі на умовах фінансового кредиту. Всі ліцензії були анульовані 30 грудня 2020 року.
ТОВ «Оптимум Фактор» мало одну ліцензію на надання послуг з факторингу. Її було анульовано 6 листопада 2020.
Кредитна спілка (КС) «Запоріжжя» мала дві ліцензії – на залучення фінансових активів із зобов’язанням щодо наступного їх повернення, а також на надання коштів у позику, в тому числі на умовах фінансового кредиту. Вони були анульовані 11 грудня 2020 року.
КС «Укрсоцкредит» мала одну ліцензію на надання коштів у позику, в тому числі на умовах фінансового кредиту. Її було анульовано 30 грудня 2020.
КС «Славутич-Кредит» мала дві ліцензії – на залучення фінансових активів із зобов’язанням щодо наступного їх повернення, а також на надання коштів у позику, в тому числі на умовах фінансового кредиту. Вони були анульовані 11 грудня 2020 року
ТОВ «КС Лізинг» не мало ліцензії на надання фінпослуг. ТОВ «Мілана» і ТОВ «Нова Лізинг» — не мали ліцензій на надання фінпослуг.
За матеріалами:
УАІБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас