IBM і Samsung оголосили про масштабну співпрацю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IBM і Samsung оголосили про масштабну співпрацю

Фондовий ринок
581
Samsung Electronics і IBM оголосили про масштабну співпрацю, в рамках якої компанії домовилися про спільні проєкти в галузі периферійних обчислень, 5G-мереж і гібридних хмарних рішень.
Як повідомляється в пресрелізі, партнерство об’єднає 5G-пристрої Galaxy і корпоративні мережеві рішення Samsung з технологіями IBM, пов’язаними з управлінням мережами, гібридними хмарами і граничними обчисленнями, а також відкритою архітектурою Red Hat і галузевими ШІ-продуктами.
Мета полягає в тому, щоб розробити відкриті гібридні хмарні рішення, які дозволять бізнесу отримувати більш глибоку інформацію щодо даних на периферії, щоб поліпшити операційну продуктивність, підвищити інформаційну безпеку персоналу і мінімізувати час простою.
Samsung і IBM також планують вивчити питання про те, як виробники можуть використовувати приватні мережі 5G або 4G і мобільні пристрої 5G з рішеннями промислового Інтернету речей (IIoT).
“Перехід мереж зв’язку від пропрієтарної архітектури до інтелектуальних програмно-визначених гібридних хмарних платформ дозволяє докорінно вдосконалити роботу підприємств в епоху 5G і периферійних обчислень, – говорить глобальний генеральний менеджер і керуючий директор сектора комунікацій IBM Стів Канепа (Steve Canepa). – 5G-пристрої і мережеві рішення Samsung, в поєднанні з можливостями відкритої гібридної Хмари IBM і Red Hat, здатні допомогти організаціям у всіх галузях прискорити процес трансформації і вирішити реальні бізнес-проблеми, розкриваючи при цьому справжній потенціал технологій нового покоління”.
Крім того, в США Samsung і IBM об’єднали свої зусилля для створення IBM & Samsung Growth Factory, щоб прискорити впровадження інновацій в галузі корпоративної мобільності і допомогти бізнесу перейти до нових норм. Цей підхід має вирішальне значення при запуску нових рішень для таких сфер, як мобільний банкінг і безпечне спілкування в лікарнях, а також допомагає людям безпечно повернутися до роботи завдяки розробкам для соціального дистанціювання і Ar-рішенням для співробітників служб надзвичайного реагування.
Відзначається, що протягом декількох десятиліть обидві корпорації розробляли безліч проєктів, які допомогли державним організаціям і бізнесу успішно змінити свою діяльність, включаючи партнерство в області ШІ і мобільних рішень. Нещодавно компанії об’єднали свої зусилля для спільної роботи в сфері 5G і периферійних обчислень наступного покоління за допомогою екосистеми IBM Cloud for Telecommunications.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас