Створено першу криптовалюту для офшорних компаній — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Створено першу криптовалюту для офшорних компаній

Фінтех і Картки
959
На Кіпрі розробили першу у світі криптовалюту, створену спеціально для офшорних компаній. Наразі токен ще не має назви, однак повноцінний запуск планують на кінець цього року.
Кіпр завжди був епіцентром для офшорних компаній — саме й тому тут розробили перший у світі токен для підприємств.
Основними інвесторами нової криптовалюти стали бізнесмени та керівники офшорних компаній, а розробником нової монети став Браян Ларссон з OffShoreCorpTalk.
Згідно із заявою розробників, токен буде повністю прив’язаним до вартості євро, тому криптовалюта залежатиме й від інших криптовалют. Також криптовалюта буде забезпечена фізичним золотом.
Повноцінний запуск токену планують здійснити до кінця цього року. Якщо ж раніше задуманої дати реалізувати ідею не вийде, то токен з’явиться вже на початку 2021 року.
Розробник Браян Ларссон впевнений в успіху своєї ідеї, також він зазначає, що ринок криптовалют та золота варто об’єднувати — це дасть нові можливості для розвитку сфери.
“У світі, де все більше і більше інвесторів сперечаються між золотом і криптовалютою, цей новий токен покликаний створити міст між двома галузями”, – зазначив він.
До речі, на ринку вже існують токени, що пов’язані із золотом, наприклад, XAU від Tethere чи цифрові сертифікати GoldPass від InfiniGold Alliance.
За матеріалами:
Na chasi
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас