У Кривому Розі на місяць ввели податкові канікули для малого і середнього бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кривому Розі на місяць ввели податкові канікули для малого і середнього бізнесу

Казна та Політика
765
Криворізька міськрада Дніпропетровської області на позачерговій сесії 20 листопада, скликаній з ініціативи члена виконкому міськради і кандидата в мери Костянтина Павлова, вирішила звільнити від сплати податків за термін з 1 до 30 листопада представників малого та середнього бізнесу, які зазнали збитків через карантинні обмеження.
Як передає “Перший міський”, за таке рішення проголосували 34 депутати. За оперативними підрахунками, обсяг компенсаторних заходів для підприємців становить 10 млн грн.
Згідно з рішенням, ставка 0% встановлюється для податків на нерухомість, на землю і єдиного податку для фізосіб-підприємців I і II груп. Крім того, на місяць припинені перевірки інспекції праці.
Раніше в цьому місяці під міськрадою Кривого Рогу неодноразово мітингували підприємці. Зокрема, 11 листопада близько 300 осіб протестували проти введення карантину вихідного дня. Тижнем пізніше кілька десятків людей провели там акції проти введення обов’язкового використання касових апаратів для малого бізнесу.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас