Кабмін визначив основні інвестпроєкти до 2023 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін визначив основні інвестпроєкти до 2023 року

Казна та Політика
440
На засіданні 18 листопада уряд визначив 103 пріоритетних інвестиційних проєкти до 2023 року. Серед них – виробництво ШВЛ та ракетно-космічний комплекс.
Зі 103 інвестпроєктів 4 передбачають фінансування виключно державним коштом, 43 – коштом державного та/або місцевого бюджету.
Організація виробництва ШВЛ відбуватиметься коштом інвестора, держбюджету та інших джерел, а будівництво заводу з переробки твердих побутових відходів – лише коштом інвестора.
Модернізація сімейства літаків Ан-124-100 і Ан-225 на ДП “Антонов”, проєкти ракетно-космічного комплексу повітряного старту та міжнародного наукового центру “Обсерваторія” на горі Піп Іван реалізують за рахунок держкоштів та міжнародної технічної допомоги.
Серед пріоритетних проектів також і будівництво сміттєсортувальної лінії в Дрогобичі (Львівська область) коштом держбюджету і місцевих бюджетів.
Планується реалізувати проект із підготовки виробництва інфрачервоної головки самонаведення для керованих авіаракет та розширення міжнародного пункту пропуску “Ягодин”.
У проєкті закону також йдеться про будівництво сміттєспалювальних заводів у Краматорську і Маріуполі, інфраструктури у Шацькому національному парку та Центру олімпійських видів спорту “Н2О Нова Каховка”.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас