50 000 користувачів і вісім оновлень мобільного додатку СА + за чотири місяці після його запуску — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

50 000 користувачів і вісім оновлень мобільного додатку СА + за чотири місяці після його запуску

Фінтех і Картки
34
Новий мобільний додаток СА+ від Креді Агріколь Банку перетнув позначку в 50 000 унікальних користувачів всього за чотири місяці після його запуску. Завдяки потужній технічній платформі за цей період банк випустив вісім оновлень додатку для iOS та Android, в кожному з яких додавав нові сервіси та можливості у відповідь на відгуки клієнтів.
«Новий додаток СА+ від Креді Агріколь розроблений з думкою про користувача: зручний, функціональний та інтуїтивно зрозумілий. Саме тому з нами вже понад 50 000 користувачів, а СА+ входить в трійку найкращих банківських додатків на українському ринку згідно з відгуками користувачів на App Store и Google Play Market. Завдяки СА+ наші клієнти можуть дистанційно отримувати усі необхідні банківські послуги: сплачувати комунальні платежі, обмінювати валюту, здійснювати грошові перекази, відкривати та поповнювати депозит тощо. Ми не зупиняємось і надалі розширюємо перелік послуг онлайн. Адже, зважаючи на пандемію, можливість користуватися повноцінним банкінгом в смартфоні сьогодні цінна, як ніколи», – коментує Боріс Гіттон, директор департаменту розвитку цифрового бізнесу та інновацій Креді Агріколь Банку.
Після нещодавнього оновлення мобільного додатку СА+ в ньому з’явилися такі вважливі функції та можливості:
  • Активація нової картки за допомогою введення коду із SMS. Як і раніше, в додатку також можна переглянути статус замовленої картки.
  • Повний номер картки. Щоб переглянути або скопіювати його в буфер обміну, потрібно натиснути на картку на головному екрані додатку.
  • Деталі валютообмінних операцій за карткою. Інформація про купівлю-продаж валюти знаходиться в історії карткових операцій.
  • Історія операцій за поточними рахунками. Інформація про операції, здійснені між власними поточними рахунками та поточним рахунком і карткою, доступна в меню «Продукти». Перелік операцій наразі розширюється.
Працюючи над новою версією мобільного додатку СА+, команда Креді Агріколь також приділила увагу його кастомізації та стабілізації роботи. Тож він став ще швидшим і надійнішим. Завантажити актуальну версію СА+ можна за посиланнями:
Вже в найближчих релізах додатку СА+ очікуйте розширення бази компаній для сплати комунальних платежів, реалізацію пуш-повідомлень, інтеграцію чату в додаток, та багато інших корисних функцій.
Наразі триває перехідний період, впродовж якого клієнтам доступні обидва додатки: новий СА+ та попередній CA Mobile. Додаток CA Mobile вже не оновлюється, однак працюватиме в звичайному режимі ще кілька місяців.
За матеріалами:
Креді Агріколь Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас