Криптобізнесмен, який уникнув страти в Таїланді, перетворить океанський лайнер на біткойн-центр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Криптобізнесмен, який уникнув страти в Таїланді, перетворить океанський лайнер на біткойн-центр

1206
Криптовалютний підприємець Чад Ельвартовскі, який раніше уникнув страти в Таїланді, викупив круїзний лайнер Pacific Dawn, щоб облаштувати в ньому центр для криптовалютних компаній і розробників, повідомляє ForkLog з посиланням на Maritime Executive.
Для свого нового проекту компанія Ocean Builders, головним інвестором якої є Ельвартовскі, викупила лайнер Pacific Dawn у P&O Carnival Corporation. Після формальної зміни власника на початку листопада він буде перейменований на Satoshi.
Чад Ельвартовскі розраховує, що новий центр стане технологічним інкубатором для підприємців, компаній і приватних осіб, що працюють з криптовалютами.
На кораблі розмістять ресторан, казино, аквапарк і комерційні приміщення. Житловий фонд представлений 777 каютами. Перші 200 з них продадуть на аукціоні з 5 по 28 листопада за ціною від 25 до 50 тисяч доларів.
Продаж кают Ocean Builders планує організувати за моделлю кондомініуму: покупці отримають повне безстрокове право власності на свою каюту, вносячи щомісячні платежі для покриття операційних витрат.
Для розрахунків на лайнері Satoshi будуть прийматися як біткойни, так і фіат. Очікується, що перші резиденти з’являться на борту в 2021 році.
Одержимий ідеєю звільнення суспільства від державного контролю, Ельвартовскі свого часу надихнувся ідеєю “плавучих міст”, або так званих “систедів”.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас