Болгарія посилила правила в'їзду в країну для українців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Болгарія посилила правила в'їзду в країну для українців

Особисті фінанси
616
Уряд Болгарії посилив правила в’їзду в країну для громадян України.
Про це повідомили в посольстві України в Болгарії.
Що змінилось:
  • в’їзд дозволено лише тим, хто має негативний ПЛР-тест на коронавірус;
  • ПЛР-тест повинен бути зроблений не пізніше ніж за 72 години до перетинання кордону.
“У зазначеному документі мають бути вказані особисті дані особи у відповідності з паспортом громадянина України для виїзду за кордон, відомості про лабораторію, яка провела дослідження (найменування установи, адресу та контактні дані, дата проведення тестування), а також прописаний латиницею метод (PCR) і негативний результат (Negativ)”, – повідомили в посольстві.
Термін дії нових правил. Такі правила діятимуть з 1 жовтня до 30 листопада.

Довідка Finance.ua:

  • Туристи з України можуть подорожувати в 52 країни. Порівняно з 3 вересня, до цього списку додалися 4 країни – Йорданія, Колумбія, Нігерія і Гана.
  • Всім українцям дозволено в’їзд в такі країни: Бразилія, Домініканська Республіка, Республіка Конго, Вірменія, Буркіна-Фасо, Того, Чад, Казахстан, Судан, Сьєрра-Леоне, Туреччина, Сербія, Албанія, Північна Македонія, Чорногорія, Білорусь, Великобританія, США, Єгипет, Туніс, Південна Корея, Ірак, Іран, Мексика, Афганістан, Південний Судан, Ефіопія, Сомалі, Кенія, Замбія, Танзанія, Багамські острови, Словенія, ОАЕ, Ямайка, Камбоджа, Бурунді, Ліван, Ірландія, Антигуа і Барбуда, Коморські острови, Пакистан, Сейшельські острови, Болгарія, Мальдіви, Еквадор, Пуерто-Ріко, Сент-Люсія, Йорданія, Колумбія, Нігерія і Гана.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас