WhatsApp дозволить підключати кілька пристроїв до одного облікового запису — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

WhatsApp дозволить підключати кілька пристроїв до одного облікового запису

Технології&Авто
535
За повідомленнями джерел мережі, розробники популярного месенджера WhatsApp планують додати нову функцію, за допомогою якої користувачі зможуть підключати до чотирьох пристроїв до одного облікового запису.
Йдеться про функцію «Пов’язані пристрої», яка, як передбачається, практично готова до запуску і буде додана в одну з наступних бета-версій месенджера.
Згідно з наявними даними, після запуску нової функції в налаштуваннях програми з’явиться розділ «Зміни, пов’язані пристрої», за допомогою якого користувачі зможуть приєднувати до одного облікового запису до чотирьох пристроїв. Це означає, що після активації даної функції користувачі зможуть відправляти і отримувати повідомлення з різних пристроїв без необхідності обов’язкового підключення через смартфон.
Джерело каже про те, що користувачі зможуть синхронізувати історію повідомлень, а також відмітки про прочитання та доставку повідомлень. Також наголошується, що в разі потреби можна завершувати сесію WhatsApp на кожному з підключених пристроїв індивідуально. Це означає, що для роботи функції не потрібно, щоб на смартфоні користувача постійно була активна сесія WhatsApp. Ще відомо, що при активації функції «Пов’язані пристрої» всі поточні сеанси WhatsApp будуть автоматично закриті і користувачеві доведеться заново проходити авторизацію на кожному з пристроїв.
Коли саме розробники планують запустити нову функцію, поки не відомо. Найімовірніше, спочатку вона з’явиться в одній з майбутніх бета-версій месенджера, а коли процес тестування буде завершений, функція стане загальнодоступною.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас