А-Банк почав тестування картки "Platinum" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

А-Банк почав тестування картки "Platinum"

Фінтех і Картки
720
Картка “PLATINUM” – преміальна картка, створена для тих, хто звик отримувати обслуговування екстра-класу: особливі пропозиції за кордоном
і в Україні, підвищений рівень банківського обслуговування,
додаткові привілеї – все це чекає в майбутньому клієнтів А-Банку, власників PLATINUM-карток.
А-Банк почав тестування картки "Platinum"
“Ідея створення PLATINUM-картки від А-Банку прийшла до мене півроку тому, і ось вже зараз, тримаючи її в руках, я розумію, наскільки круто і швидко ми реалізуємо наші ідеї!
У понеділок ми розіграли 5 платинових карток на моїй сторінці у Фейсбуці і зв’язалися з кожним клієнтом для отримання. Вже на наступному тижні видамо картки нашим переможцям, щасливчики приєднаються до тестувальників картки, а ми з нетерпінням будемо чекати від них фідбек” – каже Євген Зайченко – Керівник напрямку “Кредитні картки”.
Щоб платинум-картка від А-Банку була унікальною і відрізнялася від карток інших банків, ми задумалися, що запропонувати цікавого і корисного своїм клієнтам, адже зараз в основному всі сервіси у Банків схожі.
“На одній з нарад з нашими партнерами, компанією Middleware, вирішили зробити круту функцію – відображати в гаманці Google або Apple картку з фото та ім’ям. Можна вважати це електронним цифровим документом :)
Така можливість робить непотрібним фізичний пластик з цими атрибутами для бронювання авто або готелів за кордоном” – розповів Євген.
А-Банк почав тестування картки "Platinum"
У тестовому режимі А-Банк першим у світі запустив цю послугу разом з Middleware і Mastercard.
 
Про Middleware
Компанія Middleware Inc. (США) заснована в 2014 р. Middleware – власник пропрієтарних технологій Corezoid Process Engine, Sender Communication Engine, Deepmemo Rules Engine, Share.CreditCard, Trigger.cards, Control.Events. Middleware працює з Клієнтами і Партнерами по всьому світу в якості Партнера з цифрової трансформації. Офіси Middleware розташовані в США (California, Redwood) і Україні (Дніпро). Ключові клієнти: Western Union, METRO Cash & Carry, Philip Morris, TBC Bank, Jysan bank, PUMB, Vostok Bank, TASKombank. Ключові партнери: Visa, Rakuten Viber, Mambu. Middleware також володіє статусом Amazon Web Services (AWS) Financial Services Competency.
 
Про А-Банк
А-БАНК представлений на ринку банківських послуг більше 25 років. На сьогоднішній день послугами Банку користується понад 1,6 млн клієнтів. Банк пропонує широкий спектр сучасних фінансових послуг як фізичним, так і юридичним особам. Основна мета Банку – надання сучасного і технологічного сервісу в режимі online за допомогою зручного інтернет-банкінгу АВаnk24. Банк широко представлений у всіх регіонах України – 225 відділень готові надати якісний сервіс кожному клієнту.
За матеріалами:
А-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас