Huawei підготувала випуск флагмана Mate 40 Pro, незважаючи на жорсткі санкції - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei підготувала випуск флагмана Mate 40 Pro, незважаючи на жорсткі санкції - ЗМІ

Фондовий ринок
306
Новий флагманський смартфон компанії Huawei Mate 40 Pro пройшов сертифікацію кількох регулювальних органів і може вийти на ринок вже наступного місяця.
Про це повідомляє IXBT.
Відзначається, що через жорсткі санкції проти компанії і брак комплектуючих навколо серії Mate з’явилися тривожні новини. Якщо раніше вважалося, що Mate 40 Pro може бути представлений у вересні і випущений в жовтні, то тепер повідомляється про можливе перенесення дати виходу на 2021 рік.
При цьому, Huawei скоротила замовлення на компоненти для смартфонів Mate 40 на 30%. Тим не менш, смартфон пройшов сертифікацію кількох регулювальних органів, включаючи Bluetooth SIG, а також був помічений в базі даних таїландського регулятора NBTC і Євразійської економічної комісії. На думку джерел, це дає вагомі підстави очікувати виходу Huawei Mate 40 і Huawei Mate 40 Pro вже наступного місяця.
Як мінімум, на території Китаю. Передбачається, що новинка буде побудована на чіпі Kirin 9000 і матиме загнутий з боків OLED екран. Очікуються флагманські камери з оптичним зумом і підтримка 66-ватної зарядки.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас