ТОП-10 вживаних позашляховиків для водіїв-початківців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-10 вживаних позашляховиків для водіїв-початківців

Технології&Авто
2073
Фахівці аналітичного агентства Consumer Reports спільно зі співробітниками інституту страхування безпеки дорожнього руху (IIHS) вирішили скласти рейтинг вживаних позашляховиків, які найкраще підходять для водіїв у віці від 18 до 20 років.
Про це пише Автотема.
Роки випуску: 2017 або новіше
Santa Fe – це так звана технологічна електростанція з цілим набором допоміжних засобів для водіїв. Попереднє покоління також пропонує більшість функцій безпеки.
Роки: 2017-2018
Кілька років тому Santa Fe Sport була найменшою з двох моделей Sante Fe. Відтоді Hyundai повернула Santa Fe тільки до п’ятимісної версії. Як і у випадку з Sorento, експерти рекомендують придбати V6 замість чотирилітрового котла.
Роки випуску: 2015 або новіше
Nissan зберіг особливий стиль Murano відтоді, як модель дебютувала. Він досить великий, вміщує всього п’ять осіб, що дозволяє розмістити величезну кількість багажу за сидіннями. Murano оснащений технологічним пакетом із звичайним набором допоміжних засобів для водія, таких як автоматичне екстрене гальмування, контроль сліпих зон і попередження про задню перешкоду.
Роки випуску: 2016 або новіше
Kia Sorento пропонує розумну кількість функцій безпеки у великому і доступному пакеті. Експерти рекомендують купувати автомобіль, у якого більший двигун. У той час як чотирициліндровий трохи більш економічний, брак потужності може бути проблемою при злитті з шосе. Дотримуйтеся V6.
Роки випуску: 2014, 2016 або новіше
GMC Terrain є хорошим позашляховиком. Він має багато місця в салоні. Цей автомобіль чудово підійде для сімейних поїздок.
Роки випуску: 2017 або новіше
CX-3 – маленький хетчбек з кількома стилістичними ознаками позашляховика. Це означає, що він так само легко керується, як і субкомпактний автомобіль, пропонуючи більш високу посадку за кермом, що повинно допомогти новим водіям краще бачити дорогу.
Роки випуску: 2015-2016, 2019 або новіше
У 2019 році CR-V став другим найбільш продаваним кросовером в Америці. Особливо популярний основний позашляховик Honda. І це не просто так. CR-V має традиційні для Honda функції плавної їзди, економічний двигун і низьку вартість для власника.
Роки випуску: 2016 або 2017
Chevrolet продає велику кількість моделей Equinox. У 2016 році компанія пропонувала цілий ряд чотирьох- і шестициліндрових варіантів. У 2017 році і далі всі Chevrolet Equinox були турбованими.
Роки випуску: 2016 або 2017
Buick Encore – чудовий автомобіль за маленькі гроші. Він відмінно підходить для міських жителів завдяки акуратним розмірам і настільки ж мініатюрному двигуну. Молоді люди також оцінять додаткові зручності в салоні.
Роки випуску: 2014 або 2015
Mazda CX-5 – відмінний автомобіль. У нього хороша керованість, потужний двигун, привабливий дизайн. CX-5 – одна з кращих бюджетних моделей в своєму класі.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас