SkyUp змінить процедуру повернення вартості квитків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

SkyUp змінить процедуру повернення вартості квитків

Особисті фінанси
565
SkyUp на початку вересня 2020 року змінить систему відшкодування вартості квитків на рейси, скасовані у зв’язку із карантинними обмеженнями.
Про це повідомляє пресслужба авіакомпанії.
Вже зараз пасажир може самостійно керувати своїми бронюваннями і вибирати вид повернення коштів за квиток у разі скасування рейсу. А за кілька тижнів запуститься особистий баланс пасажира, на який будуть автоматично зараховані і зберігатимуться кошти за скасований квиток у повному обсязі.
“Це абсолютно новий інструмент, який дозволить пасажиру відразу після скасування рейсу мати в розпорядженні кошти за невикористаний квиток для придбання будь-яких квитків або послуг авіакомпанії”, – йдеться у повідомленні.
Як це працює зараз і які зміни відбудуться:
  • зараз, якщо рейс скасовано через карантин або через відсутність дозволу на в’їзд громадян України до певних країн, для відшкодування вартості квитка пасажир може вибрати промокод, безкоштовно змінити дати подорожі протягом року або повернути кошти;
  • після впровадження нової системи у разі скасування рейсу (з будь-якої причини: з ініціативи авіакомпанії або внаслідок карантинних обмежень) повна вартість квитка буде одразу автоматично зарахована на баланс пасажира в особистому кабінеті.
  • з моменту зарахування коштів пасажир може використати ці кошти на будь-які квитки або послуги авіакомпанії. Кошти залишатимуться на рахунку і будуть дійсні без обмежень у часі і можуть бути використані для будь-якої особи, не лише для власника рахунку;
Також передбачена можливість для пасажира вивести кошти на картку. Для цього в особистому кабінеті можна самостійно оформити і відправити претензію в авіакомпанію. Після її розгляду зарахують кошти, які підлягають поверненню, на банківську картку, з якої здійснювалася оплата квитка.
Якщо немає особистого кабінету. Треба зареєструвати свій акаунт: вввести електронну пошту, яку пасажир використовував для отримання квитків, створити пароль – і всі його попередні бронювання відобразяться у кабінеті. Якщо купували квитки в авіакасі, для зарахування повної вартості квитка на скасований рейс на особистий баланс потрібно звернутися до авіакомпанії.
До речі, непогано заощадити в подорожах допомагають кредитні картки. Ми як раз відобразили кілька вигідних кредитних карток для тих, хто не уявляє свого життя без доріг.

Кращі кредитні картки для мандрівників

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас