Mastercard припиняє надання послуги доступу в старий бізнес зал Mastercard lounge (МАУ) в аеропорту Бориспіль, термінал D, міжнародні вильоти! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mastercard припиняє надання послуги доступу в старий бізнес зал Mastercard lounge (МАУ) в аеропорту Бориспіль, термінал D, міжнародні вильоти!

Фінтех і Картки
315
Шановні клієнти! Повідомляємо вас, що з 19 серпня 2020 року Mastercard припиняє надання послуги доступу в старий бізнес зал Mastercard lounge (МАУ) в аеропорту Бориспіль, термінал D, міжнародні вильоти. Нагадуємо, що новий Atmosfera Fly Mastercard lounge продовжує свою роботу і доступний для карт Platinum, World Black Edition, World Elite за умови виконання обороту 6000 гривень за 30 + 5 днів до вильоту і Corporate без перевірки обороту. Новий Atmosfera Fly Mastercard lounge знаходиться на 3 поверсі, в аеропорту Бориспіль, термінал D, міжнародні вильоти, наступний за бізнес залом “МАУ”, схема проходу і фотографія нових покажчиків прикріплена до листа.
Особливості бізнес залу: Площа понад 750 квадратних метрів, що забезпечує комфортне розміщення до 200 осіб. 3-разове гаряче харчування, приготовлене на власній кухні, з урахуванням усіх санітарних вимог. Широкий вибір безалкогольних та алкогольних напоїв, включаючи prosecco. Спеціальні крісла Flat-bed з панорамним видом на злітно-посадкову смугу. Автоматичні турнікети для доступу, які забезпечують мінімальний контакт з персоналом бізнес залу. Нагадуємо, що перевірити доступність сервісів можна в Facebook месенджер боті @MastercardUkraine або звернувшись в Mastercard Concierge!
За матеріалами:
Укрбудінвестбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас