Україна відновлює міжнародне авіасполучення з ще однією країною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна відновлює міжнародне авіасполучення з ще однією країною

Казна та Політика
822
Міністерством індустрії та інфраструктурного розвитку Казахстану було прийнято рішення відновити з 17 серпня 2020 року міжнародні авіарейси з Україною.
Про це йдеться в офіційному листі, надісланому відомством до Державної авіаційної служби України, повідомляє пресслужба Міністерства інфраструктури.
“Республіка Казахстан готова відновити міжнародне авіасполучення з Україною вже з 17 серпня. Безпека та дотримання всіх необхідних епідеміологічних вимог залишаються для нас пріоритетом у здійсненні авіа- та інших видів перевезень. І ми теж підтверджуємо свою готовність та бажання відновити польоти між нашими країнами”, – прокоментував відновлення міжнародного авіасполучення міністр інфраструктури України Владислав Криклій.
Міністерство індустрії та інфраструктурного розвитку Казахстану також повідомило, що для безпеки пасажирів, які прибувають із Казахстану в Україну, є обов’язковим дотримання температурного режиму та анкетування про те, де проживатиме прибуваючий, його контакти та інші дані.
Станом на зараз, в’їзд на територію Казахстану заборонений для громадян України, за винятком осіб, які мають статус резидента або є членами сім’ї громадян Республіки Казахстан.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас