Українцям дозволили до кінця літа їздити в Болгарію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українцям дозволили до кінця літа їздити в Болгарію

Особисті фінанси
1028
Міністерство охорони здоров’я Болгарії продовжило до 31 серпня можливість в’їзду в країну туристам з України.
Це передбачено наказом відомства №РД-01-443.
Згідно з новими правилами, в’їзд з України всім дозволеним категоріям осіб, у тому числі туристам, можливий без необхідності пред’являти довідку про проходження ПЛР-тесту на коронавірус або 14-денного карантину.
Крім цього, Болгарія дозволила відвідувати країну до кінця літа громадянам Молдови, але тільки в тому випадку, якщо вони після прибуття з Молдови пред’являть довідку про те, що не хворіють на коронавірус.
Дослідження, яке це підтверджує, повинно бути проведено методом ПЛР не більше ніж за 72 години до в’їзду в Болгарію.
Спочатку Болгарія дозволила в’їзд туристам з України з 16 липня до 31 липня без необхідності пред’являти довідку або проходити карантин.
З 30 липня довідка стала обов’язковою, проте вже з 31 липня її знову скасували і продовжили дозвіл на в’їзд українців до кінця літа.
Нагадаємо, на сьогодні свої кордони для громадян України відкрили повністю або з певними умовами 38 країн, розповів міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.
Зокрема, кордони відкрили Болгарія, Словенія, Мальдіви, ОАЕ, Ірландія, Еквадор, Ямайка, Камбоджа, Коморські острови, Пакистан, Пуерто-Ріко, Туреччина, Сербія, Албанія, Чорногорія, Хорватія, Білорусь, Великобританія, США, Єгипет, Мексика, Туніс, Багамські острови.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас