«Нафтогаз» підняв ціну на газ для населення за серпень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Нафтогаз» підняв ціну на газ для населення за серпень

Особисті фінанси
4270
Серпнева ціна на природний газ для побутових клієнтів ГК «Нафтогаз України» становить 3,24 грн/куб.м з ПДВ та без урахування вартості розподілу (доставки) в рамках тарифу «Місячний».
Про це повідомляє компанія.
Ціна газу зросла на 0,27 грн/куб.м через те, що ринок входить у сезон високих цін, який зазвичай настає з наближенням опалювального періоду.
З завершенням дії режиму ПСО компанія публікуватиме ціни в рамках тарифу «Місячний» на початку місяця споживання.
Тариф «Місячний» – перший тариф, який компанія пропонує своїм клієнтам. Наразі всі діючі побутові клієнти компанії автоматично переведені на цей тариф.
Тариф передбачає пост-оплату за спожитий газ. Також компанія звертає увагу на можливість зекономити 1% від загального рахунку за газ, якщо клієнт сплачуватиме за спожитий ресурс до 15 числа місяця, наступного за місяцем споживання через особистий кабінет my.gas.ua та чат-бот GASUA.
Вже скоро компанія запропонує своїм клієнтам нові тарифні плани та інші пропозиції.

Довідка Finance.ua:

  • До 1 серпня 2020 року ціна газу для побутових клієнтів компанії була єдиною та публікувалася лише після 22 числа місяця споживання.
  • З 1 серпня ціна на газ для населення, як і для промислових споживачів, буде формуватися за принципом імпортного паритету – вартість газу на європейських хабах плюс витрати на його доставку в Україну.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас