Подарунки отримали переможці розіграшу 26 червня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Подарунки отримали переможці розіграшу 26 червня

Особисті фінанси
58
Подарунки отримали переможці розіграшу 26 червня
Із 4 травня по 31 липня «МЕГАБАНК» проводить грандіозний розіграш цінної техніки та гаджетів серед вкладників до свого 30-річчя. Щотижня випадковим чином банк обирає двох переможців серед двох груп клієнтів, які поклали гроші на депозит.
Колектив відділення «Чугуївське», що на Харківщині, на чолі з керуючою Тетяною Ємеліною вручив подарунок переможниці розіграшу Ірині Євгенівні.
Подарунки отримали переможці розіграшу 26 червня
Пані Ірина є клієнтом банку вже вісім років. Минулоріч вона відкрила у «МЕГАБАНКУ» депозит, і в День народження банку він приніс їй подарунок – електросамокат.
Подарунки отримали переможці розіграшу 26 червня
– Я з вами вже давно працюю. Бажаю банку процвітання, довголіття, здоров’я працівникам… Дуже гарний подарунок, – поділилася враженнями Ірина Євгенівна.
Подарунок дістався ще одного переможця восьмого розіграшу – Віктора Миколайовича з Миколаєва. Пан Віктор живе у смт Братське, що за 131 км від обласного центру. І колектив Миколаївського центрального регіонального відділення на чолі з Олександром Багатченком, чекали на нього, аби привітати та вручити виграш – електросамокат.
Подарунки отримали переможці розіграшу 26 червня
Віктор Миколайович, який з «МЕГАБАНКОМ» уже чотири роки, побажав йому надійної та стабільної роботи:
– І щоб мої гроші були у безпеці і прибуток мені приносили. Дякую за роботу.
Цілком логічне бажання клієнта. І банк стабільно виконує свої зобов’язання щодо безпечності та прибутковості грошей вкладників.
Ще раз вітаємо наших переможців і дякуємо за довіру!
Увага, залишилося усього три розіграші: 17.07, 24.07 і 31.07. Не проґавте можливість вкласти гроші до «МЕГАБАНКУ» та стати учасником грандіозної роздачі подарунків до Дня народження банку.
Вклади у «МЕГАБАНКУ» приносять удачу!
За матеріалами:
Мегабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас