Відповідальний банк за сталу економіку: UKRSIBBANK святкує 30 років роботи на ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Відповідальний банк за сталу економіку: UKRSIBBANK святкує 30 років роботи на ринку

Фінтех і Картки
676
Цього року UKRSIBBANK BNP Paribas Group святкує 30 років успішного розвитку та росту разом з клієнтами. Весь цей час банк активно підтримував українську економіку, удосконалював сервіси для клієнтів, використовуючи найкращі практики міжнародної Групи Paribas із 200 річною експертизою.
Відповідальний банк за сталу економіку: UKRSIBBANK святкує 30 років роботи на ринку
Сьогодні банк активно розвиває безготівкову економіку та робить послуги платіжними картками доступними для всіх. Зокрема, нещодавно банк запропонував потенційним клієнтам можливість відкрити банківський рахунок онлайн через інтернет-платформу UKRSIB та отримати платіжну картку — New card з кешбеком 5% за покупки в Інтернет.
Все що потрібно: відскакувати документу у мобільному додатку, відповісти на кілька питань анкети та отримати картку. Наразі майже 20 тисяч клієнтів подали онлайн заявки, і майже половина з них вже отримали картки та використовують їх. Таке рішення особливо актуальне сьогодні в умовах карантину, коли зручні безготівкові та безконтактні платежі є найкращим та безпечним рішенням.
«Пропозиція потрібних клієнтам функцій у нашому інтернет-банкінгу UKRSIB online таких, обмін валют онлайн, можливість сплачувати за комунальні послуги, можливість оформити картку для нових клієнтів дозволяє банку, з одного боку, збільшити клієнтську базу. А з іншого — підвищити рівень задоволення клієнтів, оскільки ми спостерігаємо активний попит на якісні безготівкові платежі», – говорить Лоран Дюпуш, Голова Правління UKRSIBBANK BNP Paribas Group.
Загалом за 30 років роботи на ринку UKRSIBBANK пройшов шлях від локального банку до частини міжнародної Групи BNP Paribas. «Працюючи у світі, що постійно змінюється, ми створили банк із високими стандартами та позитивним впливом на навколишнє середовище та суспільство, ми підтримуємо клієнтів у реалізації проектів, покращуємо їх досвід та пропонуємо технологічні рішення», – продовжує Лоран Дюпуш.
Прагнучи сталого розвитку, UKRSIBBANK як частина Групи BNP Paribas запровадив програму Engagement, спрямовану на підтримку підприємців, молодь, потреби громад та захист навколишнього середовища – популяризацію альтеративної енергетики.
«Передусім ми підтримуємо проекти, на які можемо впливати завдяки координації доступності наших послуг, партнерським програмам, діям відповідального роботодавця, прозорій закупівельній політиці, програмам КВС, а головне — залучення нашої команди до проактивної позиції», – каже Лоран Дюпуш.
Так, банк створює зелений офіс, висаджує дерева по всій Україні та допомагає клієнтам стати енергонезалежними.
Для підприємців банк зібрав Каталог грантових програм. Це структурована інформація про умови та суми отримання грантів – додаткові можливості розвитку бізнесу за рахунок відкритих міжнародних грантів у різних сферах.
Банк започаткував програму “Жінки у бізнесі” для розвитку жіночого підприємництва в Україні й підтримав Конгрес ООН HeForShe в Україні, Європейську математичну олімпіаду для дівчат і інші ключові заходи для жінок. Вже цього року банк приєднався до Декларації за гендерну рівність і проти домашнього насильства на підтримку Цілей сталого розвитку ООН та продовжує програму “Жінки у бізнесі”.
Обслуговуючи близько 30% ринку IT, банк проводив битви стартапів, а разом з Radar Tech запустив Popcorp accelerator для розвитку фінтех рішень.
Під час пандемії COVID-19 UKRSIBBANK підтримав понад 70 лікарень в різних містах України.
Крім того, банк розвиває потенціал молоді. Нещодавно банк разом із «Розвиток КСВ» провів конкурс «FinTeens: Покоління фінансово незалежних» для підвищення рівня фінансової самостійності підлітків. Студенти розробляли оригінальні рішення для підлітків 10−15 років, онлайн курси для батьків, які б могли навчати своїх дітей фінансової грамотності.
У банка є різні благодійні програми – понад 10 років UKRSIBBANK підтримує дітей з синдромом Дауна, ДЦП, друкує книги шрифтом Брайля тощо.
Нагадаємо, понад 5000 співробітників банку обслуговують близько 2 млн клієнтів. Цього року UKRSIBBANK отримав нагороду Top Employer в Україні та Європі. Це єдиний банк і одна з шести міжнародних компаній в Україні, що має статус Top Employer.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас