Forward Bank додав опцію "Історія операцій по картці" в Forward online і його мобільному додатку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Forward Bank додав опцію "Історія операцій по картці" в Forward online і його мобільному додатку

Фінтех і Картки
11
Forward Bank запустив в Інтернет-банку Forward online новий функціонал – історію операцій по картці.
Таким чином, клієнти банку можуть побачити в Forward online і його мобільному додатку всі операції по картці – тобто не тільки ті платежі і перекази, які здійснювалися в Інтернет-банку, а й оплати в магазинах, кафе, кінотеатрах, аптеках тощо. Інформація по обраній картці відображається у відповідному розділі – «Історія», а саме: дата та назва операції, рахунок/картка отримувача, сума операції, валюта операції та курс.
Операції розділені за категоріями: продукти і супермаркети, аптеки, одяг і взуття, кафе і ресторани, салони краси, косметика, дитячі товари, АЗС, продаж авто і сервіс, меблі та будівництво, кіно і розваги, книги та музика, спорт і фітнес, комунальні послуги, квіти, штрафи, благодійність, зоомагазини тощо. Наприклад, придбання кави в McDonald’s буде визначена як «Кафе і ресторани».
Також є можливість сформувати історію операцій за певний період. Для цього необхідно обрати період: «День» або «Тиждень», «Місяць», «Квартал». Також можна вказати «свій» період та натиснути кнопку «ОК». Плюс, по кожній операції можна сформувати квитанцію, натиснувши відповідну кнопку «Квитанція» та скачати файл для перегляду або його відправити на свій email.
До того ж, у III-му кварталі поточного року Forward online буде інтегрований з Check.gov.ua – сервісом перевірки оплати за номером квитанції. Наприклад, користувач оплачує державну послугу за допомогою Forward online. Раніше, щоб підтвердити оплату, потрібно було принести в державний орган квитанцію з мокрою печаткою, тепер такі платежі перевіряються через Check.gov.ua.
Ми піклуємося про Вашу безпеку та здоров’я й завжди готові надати фінансову консультацію та банківські послуги! Користуйтеся Forward online та його мобільним додатком.
За матеріалами:
Форвард
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас