Facebook закриває свої додатки - конкуренти TikTok та Pinterest — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook закриває свої додатки - конкуренти TikTok та Pinterest

Технології&Авто
951
Facebook заявила, що закриває два своїх маловідомих додатки незабаром після їх запуску.
Як повідомляє CNBC, конкурент TikTok, Lasso, і конкурент Pinterest, Hobby, припинять роботу 10 липня.
Lasso, більш популярний з двох, дозволяє користувачам записувати 15-секундні відео і додавати до них музику. Сервіс був запущений півтора роки тому.
«Ми робимо різні ставки в нашому портфелі додатків, щоб перевірити і дізнатися, яким чином люди хочуть виразити себе, – сказав представник Facebook в електронному листі CNBC. – Одним з таких тестів був Lasso, наш окремий додаток, який ми вирішили зупинити і видалити з усіх магазинів додатків 10 липня».
За даними компанії Sensor Tower, яка займається моніторингом ринку додатків, Lasso була запущена в невеликому числі країн, в тому числі в Колумбії, Мексиці, США, Аргентині, Чилі, Перу, Панамі, Коста-Ріці, Сальвадорі, Еквадорі і Уругваї.
«За нашими оцінками, на даний момент Lasso згенерував більше 10 млн завантажень з App Store і Google Play», – сказав Крейг Чапел з Sensor Tower.
Вчора Lasso відправив користувачам повідомлення про те, що служба буде зупинена.
Як відомо, намагаючись конкурувати з TikTok від ByteDance, який був завантажений понад 2 млрд раз, Instagram, що належить Facebook, розробив власну функцію мікшування відео і музики під назвою Reels.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас