Binance зробила найбільше оновлення торгової системи платформи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Binance зробила найбільше оновлення торгової системи платформи

Фінтех і Картки
294
Криптовалютна біржа Binance представила найбільше оновлення системи за історію біржі.
«Це найбільше оновлення на сьогодні. Ми перемкнули відповідний двигун на нову мову програмування (і переписали весь код з нуля, в міру потреби). Це настільки велике оновлення, наскільки ви можете отримати. Два роки розробки, все для підвищення продуктивності. Готові до наступної хвилі…» – написав у своєму твіттері CEO компанії Чанпен Чжао.
Як повідомив CEO компанії Чанпен Чжао, криптовалютна біржа Binance збільшила швидкість роботи обробки операцій в 10 разів, оновивши систему платформи. Згідно із заявою, наразі це найбільше оновлення системи за історію біржі. Компанія два роки розробляла це покращення системи й тепер біржа готова до «наступної хвилі» зростання криптовалютного ринку. Також з покращенням системи Binance зможе обробляти більшу кількість запитів та торгові обсяги приблизно в 100 разів більше.
Процес оновлення платформи розпочався в неділю о 05:00 за київським часом й тривав три години. Вже о 8:30 біржа повністю відновила свою роботу, а оновлення не вплинуло на стан ф’ючерсів та опціонів.
Окрім того раніше біржа додала нові торгові пари – BTC/UAH, USDT/UAH. Відтепер є більше можливостей для українців.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас