Креді Агріколь запустила новий мобільний додаток CA + — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Креді Агріколь запустила новий мобільний додаток CA +

Особисті фінанси
181
Креді Агріколь запустила новий мобільний додаток CA +
22 червня Креді Агріколь запустив новий мобільний додаток СА+. Він вже у відкритому доступі на App Store та Google Play. Банк розробив та запустив мобільний додаток СА+ у рекордно короткі строки ― менше ніж за рік. Додаток цілковито є внутрішньою розробкою банку. Потужна технічна платформа, на базі якої реалізовано СА+, дозволяє регулярно вдосконалювати додаток, а також швидко запускати нові сервіси у відповідь на запити користувачів. Цей продукт – важливий етап у втілення цілі банку бути на 100% діджитал і на 100% сповненим людського спілкування.
«Креді Агріколь Банк продовжує інвестувати в діджитал. Нам важливо не просто створити багатофункціональний додаток, а дати клієнтам свободу вибору: відвідувати відділення банку чи отримувати повноцінний банківський сервіс у смартфоні. Тож працюючи над новим мобільним додатком СА+, ми відштовхувалися від потреб клієнтів у якісному цифровому сервісі. Перший реліз мобільного банку оснащений всіма першочерговими фінансовими сервісами. Але ми не зупиняємося і надалі плануємо розширювати функціонал додатку, зберігаючи при цьому інтуїтивно зрозумілий та дружній інтерфейс. Наша мета ― бути корисними для наших клієнтів, ― коментує Карлос де Корду, Голова Правління Креді Агріколь Банку. ― Особливо цінним є те, що наші команди створили додаток самостійно і за дуже короткий час. Ми цим дійсно пишаємося, адже це результат синергії, величезних зусиль, завзяття та перемоги тисячі перепон. Хочу сказати браво нашим командам, а клієнтам побажати приємного користування сервісами банку!»
Отож клієнти вже зараз можуть оцінити всі переваги та нові можливості сучасного мобільного банкінгу, серед яких: оновлений інтуїтивно зрозумілий інтерфейс та доступ до таких важливих послуг, як обмін валют, сплата комунальних платежів, відкриття депозиту та подача заявки на кредитну картку.
Додаток СА+ вже доступний для завантаження на App Store та Google Play. Ви також можете встановити його, відсканувавши QR-код:
Креді Агріколь запустила новий мобільний додаток CA +
За матеріалами:
Креді Агріколь Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас