МАУ відкрила продажі на перші регулярні рейси за кордон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МАУ відкрила продажі на перші регулярні рейси за кордон

Фондовий ринок
1525
МАУ відкрила продажі на авіарейси Київ-Амстердам і Київ-Париж, які стануть першими регулярними напрямками авіакомпанії після ослаблення обмежень на міжнародне авіасполучення.
Польоти в Нідерланди почнуться з 16 червня, до Франції — з 17 червня. Обидві лінії будуть обслуговуватися спочатку один раз на тиждень спільно з авіакомпаніями KLM і Air France.
На відновлювані маршрути МАУ продає авіаквитки тільки двох класів – Economy Standard і Business Saver. Обидва тарифи включають багаж і дозволяють вносити зміни без обмежень.
Скористатися маршрутами в напрямку України може хто завгодно, тому що уряд країни зняв обмеження на в’їзд іноземців. Однак після прильоту з низки країн потрібно проходження 14-денного карантину.
Польоти в країни ЄС поки що дозволені тільки громадянам країн ЄС і Шенгенської зони, іноземцям з посвідкою на проживання в цих країнах і людям, які мають право на роботу. Перед купівлею квитка пасажиру слід упевнитися, що він входить в категорію осіб, яким дозволено в’їзд в країну призначення.
Надалі МАУ має намір розширити міжнародну мережу, проте поки що не готова назвати конкретні напрямки.
“Це будуть традиційні європейські міста і регулярно-чартерні напрямки для туризму. Ми будемо пропонувати пасажирам і показувати тільки ті рейси, які плануємо виконувати, в яких бачимо потенціал і завантаження, щоб не скасовувати їх в останній момент. Також ми будемо попереджати пасажирів про всі обмеження, які є в країнах прибуття», – розповіли avianews.com у пресслужбі авіакомпанії.
Наразі МАУ закрила продажі квитків на більшість своїх міжнародних напрямків до 1 серпня для формування нового графіка польотів.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас