Аеропорт "Київ" скасував рейси усіх компаній, в тому числі Wizz Air — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аеропорт "Київ" скасував рейси усіх компаній, в тому числі Wizz Air

Фондовий ринок
1943
Міжнародний аеропорт “Київ” повідомив про скасування усіх регулярних міжнародних пасажирських авіарейсів у зв’язку з продовженням карантину в Києві.
Про це повідомила пресслужба авіакомпанії.
“Міжнародний аеропорт “Київ” не обслуговує регулярні міжнародні пасажирські рейси до 03:00 за місцевим часом 17.06.2020 у зв’язку з продовженням дії карантину COVID-19 у місті Києві, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 392 від 20.05.2020 року.
Будь ласка, уважно стежте за розкладом рейсів і уточнюйте інформацію у представників авіакомпаній”, – йдеться у повідомленні аеропорту.
Наразі невідомо, чи не відбудеться наступного відтермінування після 17 червня. Урядова постанова 392, на яку посилається аеропорт, не дозволяє містам з високим рівнем зараження, у тому числі Києву, запускати міжнародне авіасполучення до 22 червня.
Зауважимо, пізно ввечері у понеділок міжнародні рейси з ранкового блоку були позначені у графіку як такі, що виконаються. Мова про рейси до Біллунда, Афін і Берліна (виконує Wizz Air) та Мінська (Виконує Belavia). Нині усі міжнародні авіарейси, заплановані на вівторок 16 червня, у графіку польотів на сайті аеропорту позначені як скасовані.
Нагадаємо, в Україні з 15 червня відновилось міжнародне регулярне пасажирське авіасполучення після кількох місяців перерви.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас