Все почалося з України: Payoneer зробив перше виведення коштів з Indiegogо — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Все почалося з України: Payoneer зробив перше виведення коштів з Indiegogо

Фінтех і Картки
3262
Міжнародна платіжна онлайн-платформа Payoneer оголосила про початок роботи з майданчиками фінансування творчих проектів. І стартувала з одного з найпопулярніших сайтів краудфандинга – Indiegogo. Перше виведення коштів звідти за допомогою Payoneer було здійснено українцями.
Першим став український проект WONDERTOOL, суть якого – створення і подальший вихід на ринок пральної машини, що працює на озоні. При виведенні грошей з Indiegogo комісія з боку Payoneer становить 0%. До цього виведення коштів з майданчиків громадського фінансування за допомогою платіжної платформи було неможливе.
«Ми готові розвивати цей напрямок і далі, масштабуючи карту сайтів громадського фінансування стартапів, і верифікувати найбільші і найпопулярніші з них, – повідомив регіональний менеджер CEE регіону Payoneer Михайло Дейнега. – Стартапи, які заходять на Indiegogo і отримують кошти на акаунт Payoneer, можуть ці гроші відразу направляти на реалізацію проекту: запускати прототипи у виробництво, розраховуватися з підрядниками за послуги».
Раніше виведення коштів з подібних краудфандингових сайтів було можливе тільки через банківські рахунки. Онлайн-платформа ж дозволяє робити це на віртуальні рахунки банків інших країн.
Крім цього, поточні проекти на сайті Indiegogo у будь-який момент можуть швидко замінити існуючі реквізити і виводити отримані кошти від людей зі всього світу через Payoneer.

Довідка Finance.ua:

  • Indiegogo – сайт фінансування творчих проектів за схемою громадського фінансування, заснований у 2008 році.
  • Краудфандінг – це спосіб залучення коштів на якийсь проект чи в свій бізнес за допомогою спеціальних інтернет-майданчиків.
  • Payoneer – платіжна платформа, яка оптимізує глобальну торгівлю для мільйонів малих підприємств, торгових майданчиків і бізнесів в більш ніж 200 країнах світу. Payoneer надає набір послуг, який включає міжнародні платежі, оборотний капітал, податкові рішення, торгові сервіси та управління ризиками, використовуючи надійні технології, нормативно-правову базу, операційну та банківську інфраструктури.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас