У Києві ремонтують і будують 13 мостів і шляхопроводів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві ремонтують і будують 13 мостів і шляхопроводів

Казна та Політика
964
У столиці триває капітальний ремонт та будівельні роботи на 13 мостах і шляхопроводах.
Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.
«Днями ми відкрили рух шляхопроводами на перетині вулиці Богатирської з проспектами Оболонським і Бандери. Таким чином дорожники завершили перший етап ремонту розв’язки. Оновлення чекає і на 2 шляхопроводи в напрямку виїзду з міста. Там вже розпочали роботи», – повідомив Віталій Кличко.
За словами мера столиці, у Києві сьогодні тривають роботи на багатьох інфраструктурних об’єктах.
«Поки на дорогах було мало машин – під час обмежень – ми часу не втрачали. І дорожники працювали в активному режимі. Ми капітально ремонтуємо та будуємо 13 мостів і шляхопроводів. Більшість об’єктів, що оновлюємо, не бачили ремонту понад 40 років!» – підкреслив мер столиці.
За його словами, на Борщагівському шляхопроводі капітально відремонтували вже половину споруди. Повністю оновили майже всю конструкцію. Також оновили трамвайні колії. І розпочали другий етап реконструкції – в напрямку Великої окружної. Зараз там розбирають стару частину мосту і до кінця цього року кияни побачать повністю оновлений шляхопровід.
«Протиаварійні роботи розпочали і на Новокостянтинівському шляхопроводі. Там, зокрема, посилюють кріплення перил. Частини, що в аварійному стані, – демонтують. На шляхопроводі здійснять масштабні ремонтні роботи», – зазначив Віталій Кличко.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас