Мінекономіки запустило сайт для перевірки безпечності нехарчової продукції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінекономіки запустило сайт для перевірки безпечності нехарчової продукції

Казна та Політика
204
Міністерство економічного розвитку, сільського господарства і торгівлі запустило всеукраїнську онлайн-базу нехарчової продукції “Увага”, за допомогою якої можна перевірити безпеку тієї чи іншої продукції.
Про це повідомила прес-служба міністерства.
База включає такі категорії: дитячі товари, будівельні матеріали, промислові вироби та обладнання, паливо, медичні вироби, миючі засоби, електричні та електронні прилади, піротехнічні вироби. Згідно з повідомленням, сайт має три категорії: споживачам, бізнесу та органам ринкового нагляду.
Крім того, на сайті всеукраїнської бази нехарчової продукції “Увага” можна дізнатися, як безпечно купувати товари онлайн, що робити в разі придбання небезпечної продукції, куди звертатися в разі порушення прав покупця, які документи потрібні для продажу товарів на ринку України. У міністерстві підкреслили, що на сайті також вказано контактні дані всіх органів ринкового нагляду та сфери їх повноважень.
Міністерство розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства розробляє зміни до законодавства, спрямовані на підтримку вітчизняного виробника, для чого буде змінено роботу системи державних закупівель Prozorro.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас