Як змінився ринок праці у фармкомпаніях за час карантину (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як змінився ринок праці у фармкомпаніях за час карантину (інфографіка)

Особисті фінанси
1068
Під час карантину шукати роботу у фармкомпаніях почали удвічі менше кандидатів, роботодавці теж рідше шукають персонал. Серед нових актуальних вакансій у фармацевтичній галузі аналітики спостерігають збільшення попиту на менеджерів з продажу, однак зменшення на всіх інших. Частка фарма-вакансій серед усіх на robota.ua зменшилася — цей ринок значно постраждав.
Про це свідчить опитування порталу robota.ua, що проводилося з 22 по 26 квітня і залучило 91 компанію.
Як карантин вплинув на рівень продажів:
  • у 62,6% компаній продажі погіршилися;
  • для 19,8% продажі не змінилися;
  • 13,2% стали продавати більше.
Значна частина роботодавців відзначила, що їм вдалося зберегти колишній рівень навантаження для персоналу. Щодо тих працівників, навантаження яких зменшилося, зазвичай використовуються різні види відпусток: за рахунок компанії (7,5% компаній), за власний рахунок (17%), планова відпустка за рахунок компанії за згодою сторін (18,9%). Ще 8,5% респондентів зменшили зарплати недозавантаженим працівникам.
Як змінився ринок праці у фармкомпаніях за час карантину (інфографіка)
Рівень доходу не змінився в більшості респондентів, які представляють фармацевтичні компанії (61,5%), — і це відображає загальну ситуацію з зарплатами в галузі. Покращився рівень доходу у 12,8% невеликих компаній.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн 💸

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас