В Україні представили план відновлення роботи транспорту (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні представили план відновлення роботи транспорту (інфографіка)

Казна та Політика
2609
У Міністерстві інфраструктури представили поетапний план для відновлення регулярного пасажирського сполучення.
План складається з трьох етапів, повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.
На першому етапі – відновити міські автоперевезення (крім маршрутних таксі) та приміські (у межах одного району), внутрішньообласні маршрути, 50% приміських поїздів, які возитимуть людей з/на роботу у години «пік», поїзди «Інтерсіті+» далекого сполучення, нічний експрес, внутрішнє сполучення.
На другому етапі планують відновити міжобласні та міжнародні автоперевезення, зокрема дозволять працювати маршруткам, усі приміські поїзди, які курсуватимуть у світлий час доби, всі пасажирські поїзди за графіком, крім сезонних.
На третьому етапі – поїзди міжнародного сполучення та за потреби — сезонні пасажирські рейси в Україні, міжнародне авіасполучення до країн, які відкрили аеропорти.
Спеціальні умови перевезення: пасажири та персонал мають бути в масках, всім вимірюватимуть температуру тіла перед поїздкою, обмеження кількості пасажирів, дезінфекція транспорту та соціальне дистанціонування.
В Україні представили план відновлення роботи транспорту (інфографіка)

Довідка Finance.ua:

  • В Україні можуть впровадити нову модель громадського транспорту. Про це повідомив глава міністр Владислав Криклій. За його словами, нова модель повинна дозволити замінити маршрутки на автобуси, електробуси.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас