Ціна на електроенергію для заводів досягла дна, - Кучеренко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціна на електроенергію для заводів досягла дна, - Кучеренко

Енергетика
1117
Ціна на електроенергію для промислових споживачів у квітні знизилася на 9% і досягла рівня цін 2015 року. Про це написав народний депутат України, перший заступник голови комітету з енергетики та ЖКГ Олексій Кучеренко на своїй сторінці в Facebook.
“У квітні ціна електроенергії для заводів впала ще на 9%. Це офіційне повідомлення “Оператора ринку”. І склала 1,26 грн за кВт/год. Це рівень цін, який був у 2015 році. Мовою цифр – це дно. Дно, на яке пустили не тільки ціну, а всю галузь”, – повідомив Кучеренко.
Він також зазначив, що інформація ДП “Оператор ринку” спростовує заяви компанії “Інтерпайп” про зростання цін на струм для промисловості.
“Цього місяця ви читали заяви “Інтерпайп”, Лещенко, Войцицької, Геруса та інших про зростання ціни. Ось офіційна відповідь. Про брехню цих маніпуляторів. Проплачену олігархами брехню”, – підсумував Кучеренко.
Нагадаємо, прес-центр ДП “Оператор ринку” повідомив, що в квітні ціна на струм для промислових споживачів знизилася на 9% до рівня 1243,87 грн/МВт/год. Раніше екс-заступник міністра енергетики та вугільної промисловості України, експерт енергетичних ринків Сергій Чех заявив, що в Україні ціни на електроенергію для промисловості знизилися настільки, що часом навіть не покривають собівартість її виробництва, а енергетика перебуває в кризовій ситуації.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас