Клієнти ПУМБ оформили кредитні канікули на суму понад 500 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клієнти ПУМБ оформили кредитні канікули на суму понад 500 млн грн

Кредит&Депозит
57
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) за квітень 2020 року погодив 30 тисяч заявок на кредитні канікули по кредитах готівкою і кредитах на покупку товарів. Загальна сума реструктуризації склала 520 млн грн.
69% від усіх схвалених заявок – заявки на реструктуризацію по кредитах готівкою.
«Всього ПУМБ обслуговує близько 600 тисяч кредитних договорів на кредити готівкою і товарні кредити. За перший місяць дії кредитних канікул, реструктуризацією скористалося близько 5% клієнтів. У масштабах банку це невеликий показник – ми готові надати кредитні канікули для більшої кількості клієнтів, якщо виникне така необхідність. Нам, як банку, важливо допомогти клієнтам уникнути прострочення і продовжувати обслуговувати кредити. Реструктуризація дозволяє зменшити платіж приблизно вдвічі, що істотно полегшує фінансове навантаження на клієнта», – прокоментував начальник управління кредитних продуктів ПУМБ Дмитро Дудник.
Умови надання кредитних канікул для кеш-кредитів і кредитів на покупку товарів від ПУМБ передбачають тимчасову відстрочку на 3 місяці платежів по тілу кредиту. Це означає, що щомісячні платежі на період кредитних канікул складаються тільки з нарахованих відсотків, тіло кредиту необхідно буде виплатити після закінчення кредитних канікул. Платежі, що складаються з тіла кредиту, які тимчасово не нараховуються, будуть рівномірно розподілені на кількість місяців, що залишилися до повного погашення кредиту. Якщо клієнт обслуговує в ПУМБ більше однієї позики, реструктуризація поширюється на всі кредитні договори. Такий підхід дозволяє знизити обов’язковий платіж по кредиту приблизно вдвічі.
Подати заявку на оформлення кредитних канікул можна на сайті банку.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас