DJI представила складаний дрон Mavic Air 2 (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

DJI представила складаний дрон Mavic Air 2 (фото, відео)

1129
Компанія DJI представила складаний квадрокоптер Mavic Air 2, який приходить на зміну популярній моделі Mavic Air, що дебютувала два роки тому.
Нове покоління дрона отримало поліпшену камеру, поліпшені можливості зйомки відео і збільшений час автономної роботи. При цьому ціна залишилася на попередньому рівні. DJI Mavic Air 2 пропонується за 799 доларів, як і попередник.
Mavic Air 2 отримав камеру з 1/2-дюймовим датчиком роздільною здатністю 48 Мп, підтримкою зйомки відео 4K на швидкості 60 кадрів за секунду і сповільненого відео 8K. Можна знімати відео з HDR при роздільності 4K і на швидкості 30 к/с, також є режим швидкісної зйомки 240 к/с 1080p.
DJI представила складаний дрон Mavic Air 2 (фото, відео)
За словами виробника, дрон отримав систему штучного інтелекту з поліпшеним розпізнаванням обстановки для автоматичного вибору оптимального режиму зйомки, таких як денний HDR або нічний гіперлапс.
Апарат став трохи важчим і важить 570 грамів замість попередніх 430. Він може похвалитися поліпшеними моторами і аеродинамікою. Час польоту теж збільшився – до 34 хвилин. Технологія передачі відео дозволяє дрону віддалятися на відстань до 10 км.
Продажі DJI Mavic Air 2 вже почалися в Китаї, Міжнародний запуск планується в середині травня.
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас