airBaltic оприлюднила графік відновлення рейсів в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

airBaltic оприлюднила графік відновлення рейсів в Україну

Фондовий ринок
2603
План перезапуску польотів airBaltic передбачає, що авіакомпанія відновить рейси з Риги до Києва в червні і запустить сезонний маршрут до Одеси в серпні, йдеться в розсилці авіаперевізника, яка надійшла в avianews.com.
Відкриті в минулому році сезонні рейси Рига-Львів в період літньої навігації 2020 року обслуговуватися не будуть.
airBaltic планує відновити польоти з 13 травня, якщо уряд Латвії не буде вводити нові обмеження.
На першому етапі авіакомпанія буде виконувати щоденні рейси тільки з Риги в 14 міст: Амстердам, Стокгольм, Брюссель, Париж, Копенгаген, Франкфурт, Гамбург, Гельсінкі, Лондон, Мюнхен, Осло, Таллінн, Вільнюс і Москву.
У червні з Риги будуть додані рейси в Київ, Берлін, Палангу, Відень, Барселону, Дублін, Дюссельдорф, Рейк’явік, Мілан, Афіни, Ніццу, Мадрид, Малагу, Лісабон і Спліт.
Також цього місяця airBaltic перезапустить польотну програму з Талліна в Амстердам, Париж, Лондон, Осло і Берлін, а також з Вільнюса в Амстердам, Париж, Берлін і Мюнхен.
У липні маршрутну мережу поповнять рейси з Риги в Лієпаю, Мінськ, Турку, Варшаву, Прагу, Будапешт, Дубровник, Рієку, Катанію, Тель-Авів, Рим, Цюрих, Біллунн, Санкт-Петербург, з Таллінна до Вільнюса.
У серпні відновляться рейси з Риги в Калінінград, Гетеборг, Штутгарт, Тбілісі, Ларнаку і Одесу, з Таллінна в Брюссель, Відень, Копенгаген, Стокгольм, Малагу.
У жовтні airBaltic перезапустить маршрути Рига-Тампере і Рига-Абу-Дабі.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас