Накладні навушники Apple можуть отримати змінні амбушури — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Накладні навушники Apple можуть отримати змінні амбушури

Фондовий ринок
522
Згідно з наявною інформацією, компанія Apple працює над створенням висококласних накладних навушників. І цей пристрій отримає змінні компоненти. Повідомляється про змінні амбушури і ободі з магнітним кріпленням. Модульна конструкція дозволить власникам змінювати деякі елементи під час тренувань.
Це дуже схоже на те, що Apple використовує для своїх розумних годинників Watch – власники можуть змінювати ремінець на більш спортивну версію, коли вони тренуються. З чуток, в навушниках є підтримка Siri для голосового управління, шумозаглушення і вбудованих сенсорних елементів управління.
Ймовірно, висококласні навушники Apple складуть конкуренцію таким пристроям, як Sony 1000XM3, Bose Noise Cancelling Headphones 700, і Sennheiser Momentum Wireless третього покоління. Якщо ціна навушників Apple буде на тому ж рівні, що і у конкурентів, слід очікувати вартість близько $350-400.
Повідомляється, що компанія з Купертіно працювала над створенням цих навушників протягом двох років і планувала офіційно представити їх до кінця цього року. Але пандемія коронавірусу може внести корективи в терміни планового анонсу.
Раніше з’являлися повідомлення про те, що Apple працює над власними накладними навушниками, які будуть випущені під власним брендом, а не над брендом Beats.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас