Softbank передумав викупати долю в WeWork вартістю $3 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Softbank передумав викупати долю в WeWork вартістю $3 млрд

Фондовий ринок
352
Японський конгломерат Softbank Group Corp заявив, що не збирається викупати частку акцій компанії WeWork вартістю $3 млрд.
Про це повідомляє Investing.com.
Зазначається, що Softbank поінформував спеціальний комітет при раді директорів про те, що не завершить узгоджену в жовтні оферту по викупу акцій. Комітет також попередив, що розглядає можливість пред’явлення компанією WeWork судового позову до Softbank у зв’язку з невдалою угодою.
Нагадаємо, наприкінці жовтня SoftBank погодився викупити акції WeWork в рамках рятівного пакету на суму $9,5 млрд. Угода полягала в тому, що японська компанія придбає 80% акцій після проведення IPO WeWork за місяць до того, як вона почала пошуки коштів.
Але угода затьмарилася тим, що SoftBank пригрозив вийти з неї в березні, посилаючись на деякі невиконані умови та натякаючи на розслідування Комісії з цінних паперів і бірж США та Міністерства юстиції США щодо WeWork.
Рішення SoftBank не торкнулося решти пакету заходів з порятунку, включаючи нове фінансування в розмірі $5 млрд і прискорену реалізацію раніше прийнятих зобов’язань в розмірі $1,5 млрд.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас