Заводи VW в Європі через коронавірус будуть закриті довше, ніж очікувалося — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Заводи VW в Європі через коронавірус будуть закриті довше, ніж очікувалося

Технології&Авто
990
Заводи Volkswagen Group в Європі через коронавірус будуть закриті довше, ніж очікувалося раніше. Таку заяву зробив глава німецького автогіганта Герберт Дісс.
Заводи VW Group в зв’язку з поширенням у Європі коронавірусу закрилися одними з перших в поточному місяці. Причому, найпершим став завод SEAT в Барселоні, позаяк в Іспанії багато випадків зараження COVID-19.
Наразі закриті всі заводи компаній, що входять до VW Group, в тому числі Audi, Skoda, Bentley, SEAT, VW, Bugatti і Scania. Спершу очікувалося, що їх роботу призупинено на 2-3 тижні. Але, схоже, це триватиме набагато довше, ніж очікувалося.
«Цілком ймовірно, що карантин триватиме довше, ніж три тижні. Вірус навряд чи припинить поширюватися за такий короткий проміжок часу. Тому ми повинні бути готові до більш тривалого карантину», – сказав Дісс.
Коли заводи VW Group відновлять роботу – невідомо. Це залежить від того, як буде далі поширюватися коронавірус. Судячи з усього, європейські автовиробники навряд чи запрацюють навіть у травні.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас