Шевченко: Українці довірили Укргазбанку вже 3,3 млрд грн заощаджень на покращення екології — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шевченко: Українці довірили Укргазбанку вже 3,3 млрд грн заощаджень на покращення екології

Особисті фінанси
102
Завдяки ЕКОдепозиту Укргазбанку, кошти якого спрямовуються виключно на фінансування проєктів із захисту довкілля, вже понад 3,3 млрд грн заощаджень українців працюють на покращення екології України. Зокрема, найбільше екологічно свідомих вкладників живе у столиці, Черкаській та Полтавській областях.
Наприкінці минулого року ми запустили екологічний продукт «Екодепозит», що спрямовує розміщені на ньому кошти виключно на фінансування «зелених» проектів. І програма одразу набула неабиякої популярності: за перший місяць від запуску еко-депозиту ми залучили 1,3 млрд грн. А нині – вже 3,3 млрд грн заощаджень українців працюють на покращення екології України. Ці цифри говорять про те, що наші громадяни стають екологічно свідомішими. зазначив Голова Правління Укргазбанку Кирило Шевченко
З огляду на те, що кожен вкладник, відкриваючи ЕКОдепозит, робить реальний внесок в еко-модернізацію країни, розміщених коштів в даний час вже досить для фінансування майже 80 енергоефективних проектів. А це – щорічне скорочення викидів СО2 на 95,5 тис. тонн, вироблення на 135,3 млн квт*год на рік більше «зеленої» електроенергії для потреб понад 54 тис. українських сімей, а також заміщення використання викопного палива на 109,4 тис. Гкал для опалення більше 32 тис. квартир.
Детальніше з умовами ЕКОдепозиту можна ознайомитися тут.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас