Celestiq стане найдорожчою моделлю в історії Cadillac (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Celestiq стане найдорожчою моделлю в історії Cadillac (фото)

Технології&Авто
1915
Електричний седан Cadillac Celestiq, який має з’явитися у продажу до 2022 року, стане найдорожчим автомобілем в історії бренду Cadillac. Про це повідомляє Wall Street Journal з посиланням на заяву президента Cadillac Стіва Карлайла.
Стверджується, що Cadillac Celestiq буде коштувати від 200 000 доларів. Раніше ще жодна модель Cadillac так дорого не коштувала, хоча під цим брендом вже багато десятків років випускають розкішні машини. Ми не враховуємо автомобілі, зроблені цією компанією в одиничних екземплярах. Йдеться про серійні моделі.
Поки ще найдорожчою серійною моделлю Cadillac можна вважати Cadillac Eldorado Brougham 1957 року. У 1957 році він коштував 13 074 долари, що зараз еквівалентно 120 000 доларам.
Celestiq стане найдорожчою моделлю в історії Cadillac (фото)
Celestiq збиратимуть вручну в обмежених кількостях. Тобто мова йде про дійсно унікальний автомобіль, який повинен повністю відповідати своїй ціні. На жаль, про його електричну силову установку поки ще нічого не відомо. Ми також не знаємо його запас ходу.
До 2022 року Cadillac планує розробити і випустити на ринок ще один електромобіль – позашляховик Lyriq. Його концепт мають показати в квітні нинішнього року на автосалоні в Нью-Йорку.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас