Альфа-Банк переміг у номінації «Краща рекламна кампанія» за версією FinAwards 2020 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк переміг у номінації «Краща рекламна кампанія» за версією FinAwards 2020

Рекламний ринок
586
Днями в столичному TAO Event Hall відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2020.
Засновники премії – популярні сайти України про фінанси та інвестиції Finance.ua і Minfin.com.ua. А її організатор – один з провідних конференц-майданчиків країни в сфері фінансів і технологій, компанія BankOnline.
За перші місця в 15 номінаціях боролися 32 банки нашої країни. Вибирали і банк, рекламна кампанія якого визнана найкращою.
У номінації брали участь керівники маркетингу банків, які провели успішні рекламні кампанії, завдяки яким вдалося істотно підвищити впізнаваність бренду.
Хто ж кращі з кращих? Третє місце в цій номінації на FinAwards дісталося маркетологам з Ощадбанку, друге – у співробітників monobank. А переможцем, на думку експертного журі, варто вважати рекламну кампанію у Альфа-Банку.
Альфа-Банк переміг у номінації «Краща рекламна кампанія» за версією FinAwards 2020
Як розповіла порталу Finance.ua директор з роздрібного кредитування Альфа-Банку Україна Ольга Пархоменко, банк приділяє велику увагу креативу в рекламі.
“Наші кампанії, мабуть, найяскравіші на банківському ринку. Буквально сьогодні (станом на 28.02.2020 – ред.) стартувала кампанія по кредиту готівкою «Кеш тобі теж», в якій ми допомагаємо клієнтам здійснювати найсміливіші і навіть божевільні ідеї і мрії. Ну і, звісно, покажемо ключові переваги нашого кредиту готівкою: можливість отримати до 500 тисяч гривень всього за 45 хвилин”, – говорить Пархоменко.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас