Найкращий інтернет-банк України за версією FinAwards 2020 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найкращий інтернет-банк України за версією FinAwards 2020

Фінтех і Картки
2596
У столичному TAO Event Hall відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2020.
Засновники премії – популярні сайти України про фінанси та інвестиції Finance.ua і Minfin.com.ua. А її організатор – один з провідних конференц-майданчиків країни в сфері фінансів і технологій, компанія BankOnline.
За перші місця в 15 номінаціях боролися 32 банки нашої країни. Цього вечора визначили і «Кращий інтернет-банк».
Як вибирали? На це діджитал-звання могли претендувати банки, що надають клієнтам фізичним особам можливість дистанційного обслуговування on-line в Інтернет за допомогою технології інтернет-банк. При цьому система повинна підтримувати такий мінімальний набір функцій як: управління лімітами по картці, контроль залишків по поточних рахунках, оформлення депозиту, оплата комунальних послуг, переказ коштів на рахунки в інших банках.
Хто ж кращі з кращих? Третє місце в номінації за найліпше онлайн-обслуговування отримав ПУМБ. Його інтернет-банкінг надає можливість управляти рахунками, картками, особистими фінансами 24/7, оплачувати послуги (мобільні, комунальні та ін.), здійснювати банківські перекази і перекази за номером картки, погашати і управляти кредитами, розміщувати і керувати депозитом.
Другу позицію після переможця посів інтернет-банк УкрСиббанку, в якому крім таких же функцій, як і у попереднього номінанта, представлений контроль витрат і надходжень.
А звання «Кращий інтернет-банк» вже котрий рік поспіль отримує Приват24 від ПриватБанку.
Найкращий інтернет-банк України за версією FinAwards 2020
Головні можливості переможця:
  • перевірка стану рахунку;
  • поповнення мобільного телефону;
  • повноцінний фінансовий супермаркет;
  • онлайн-перекази;
  • оплата комунальних платежів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас