В Україні створили інтерактивну карту, де можна скаржитися онлайн на стан доріг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні створили інтерактивну карту, де можна скаржитися онлайн на стан доріг

Казна та Політика
1318
Державне агентство автомобільних доріг України представило інтерактивну карту, за допомогою якої можна онлайн подавати скарги на стан доріг і отримувати інформацію про хід виконання заявки.
Про це повідомляється на сайті “Укравтодору”.
“27 лютого 2020 року команда Укравтодору презентувала комплексне веб-рішення «Інтерактивна мапа Укравтодору». Її основним завданням є надання актуальної та достовірної інформації про ключові логістичні артерії України — дороги державного значення”, – ідеться в повідомленні.
Інтерактивна мапа доступна за посиланням.
Можливості мапи:
  • контроль за дотриманням програми будівництва і ремонтів. Наразі на мапі вже можна побачити усі ділянки, що будуть відремонтовані за базовим сценарієм оновлення доріг у цьому році. Служби автомобільних доріг у регіонах додаватимуть на мапу актуальні ділянки, коли з’являтимуться нові постанови Кабінету Міністрів України щодо запуску дорожніх робіт за іншими джерелами фінансування;
  • громадяни можуть отримувати актуальну інформацію щодо стану проїзду (ремонти, ДТП, перекриття руху, ускладнення руху), про об’єкти придорожнього сервісу, розташування паркінгів та аварійно-небезпечних ділянок, погодні умови на дорогах тощо;
  • модуль звернення – це функція мапи, за допомогою якої можна надсилати до Укравтодору інформацію про існуючі проблеми, які перешкоджають комфортному проїзду (незадовільний стан доріг, перешкоди руху, події на дорогах тощо).
“Принцип роботи модуля звернення доволі простий. Громадянин їде автомобільною дорогою – у процесі руху у нього виникають питання. Наприклад, відсутнє освітлення, сміття на узбіччі, вибоїна, перешкода руху тощо”, – розповідає Директор ДП «Укрдорзв’язок» Вадим Горюшко.
Як подати звернення:
  • натиснути на “Створити звернення”;
  • обрати область;
  • щоб залишити звернення, необхідно зареєструватись на сайті;
  • після того, як повідомлення буде залишене, воно потрапить до диспетчера;
  • користувач надалі зможе відстежувати статус його опрацювання і виконання.
Довідка Finance.ua:
  • 31 січня 2020 року Укравтодор оголосив про початок співпраці з європейською платформою для замовлення поїздок Bolt.
  • Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) розпочало роботи на 34 дорожніх об’єктах у 14 областях України.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас