Топ-8 крутих подарунків до дня св. Валентина — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Топ-8 крутих подарунків до дня св. Валентина

Особисті фінанси
15
День всіх закоханих став для багатьох відмінним приводом згадати про почуття до коханих і виразити їх якнайкраще. Знаючи смаки своєї другої половинки – підібрати мову кохання значно простіше. Але, якщо ви не впевнені у вподобаннях вашої дівчини чи хлопця, чоловіка чи дружини, – обирайте мову подарунків. Її точно розуміють всі. До дня св. Валентина ми підібрали топ-8 ідей подарунків для жінок і чоловіків на будь-який смак і гаманець.
А для тих, хто дочитає статтю до кінця – даруємо промокод на знижку -25%, скопіюйте його та застосуйте при наступному оформленні позики у Dinero:
*lovedinero2020**
Для жінок та дівчат
№ 1. Романтична вечеря на двох – 1000-2000 грн
Романтична вечеря це не лише про смачну кухню, вишуканий інтер’єр ресторану та дороге вино. На сьогодні ідей для проведення романтичного вечора хоч відбавляй: це може бути побачення на даху або під зоряним небом, спільне приготування стейків чи вишуканих страв у ресторані, вечір у кінодромі тощо.
№ 2. SPA для двох – 1400-4000 грн
Ви можете замовити в подарунок справжній релакс для себе та своєї коханої – SPA по-турецьки, SPA в темряві або взагалі романтичний вечір у SPA-салоні.
№3. Майстри-класи – 300-5000 грн
Влаштуйте спільне заняття з бальних танців, акторської майстерності, фотографії, з фокусів чи взагалі урок скелелазання. Обирайте дозвілля, відштовхуючись від вподобань вашої половинки.
№ 4. Ювелірні прикраси – 300-10 000 грн
Підберіть класну біжутерію чи ювелірну прикрасу в залежності від ваших фінансових можливостей та вподобань дівчини. Це може бути срібна чи золота підвіска, сережки чи каблучка з кольоровим камінням тощо. Та якщо коштів на даний момент не вистачає – оформіть позику у Dinero і поверніть гроші, коли фінансова ситуація покращиться.
№ 5 Косметика, парфуми – 500 до 2 000 грн
Придбайте косметичний набір її улюбленого бренду – засоби для догляду за тілом, шкірою обличчя і губ. Для романтики – загорніть косметику у святкову коробку із флористичними стрічками.
Для чоловіків та хлопців
На перший погляд непросто підібрати подарунок чоловіку, особливо, якщо він суворий противник свята Всіх закоханих і рожевих кульок у вигляді серця. Та якщо ви проявите турботу і трохи фантазії, навіть якщо це буде просто плитка шоколаду із відомим афоризмом про кохання, будьте певні, ваш обранець оцінить це.
№ 6. Гаджети на всі випадки життя – 400 до 6 000 грн
Як би ми, дівчата, не прагнули здивувати свого обранця нестандартними подарунками, більша частина чоловіків – доволі прагматичні у своїх вподобаннях. Відмінними варіантами можуть стати: фітнес-браслет, навушники, колонка, тримач смартфона, портативний SSD‑диск, ланч-бокс з функцією підігріву чи термочашка.
№ 7. Майстер-класи – 300 до 4 000 грн
Якщо ви хочете здивувати вашого обранця тим, як ви його добре знаєте (але треба дійсно добре знати), тоді обирайте сертифікати вражень. Подаруйте, наприклад, візит до пневматичного тиру для двох, катання на всюдиході, урок катання на Harley-Davidson. А можливо, вашому хлопцю більше до вподоби відвідування барбершопу, де він зможе розслабитися і відчути на собі всі дівочі радощі, які зазвичай чоловіки собі забороняють?
№ 8. Подорож на двох – 4 000-25 000 грн
Цей варіант може підійти як для чоловіка, так і для жінки. Зазвичай сімейні пари, які вже давно перебувають у шлюбі, так і роблять – дарують одне одному спільний подарунок, враження від якого ділять разом. Це і економить кошти, і одночасно приносить безцінні спогади від спільного дозвілля. На сьогодні варіантів із туристичними напрямками – безліч. Тури можна придбати заздалегідь через перевірені турагенції, а можна – шукати квитки самостійно на популярних сервісах та сайтах бронювання житла.
А якщо коштів раптом не вистачить – ви завжди можете покластися на надійного фінансового помічника – такого як Dinero. Адже у нас позики для нових клієнтів – безкоштовні, а для повторних діють індивідуальні умови кредитування, які дозволяють отримувати знижки та бонуси за користування сервісом.
І пам’ятайте – що б ви не подарували своїй коханій чи коханому, головне те, з якими почуттями ви це зробите.
*Промокод дійсний з 12.02 по 16.02 2020 року.
За матеріалами: Dinero.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас