Дубілет хоче за кілька місяців перевести документообіг всіх міністерств в електронний формат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дубілет хоче за кілька місяців перевести документообіг всіх міністерств в електронний формат

Казна та Політика
427
Міністр Кабінету Міністрів Дмитро Дубілет розповів, що за один-два місяці хоче перенести документообіг всіх міністерств в електронний формат.
Про це він сказав під час засідання Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.
“Ми намагаємося впровадити єдину систему і хочемо домогтися того, щоб абсолютно всі процеси були в електронній формі. Тому формально часто в міністерствах в Кабміні документообіг є, але чомусь всі все одно потопають у купі паперів. Це і кадрові процеси, і бухгалтерія, і так далі. І, власне, тут один з найважливіших аспектів в контексті діджиталізації полягає в тому, щоб перевести в електронну форму все, що стосується нормо-проєктних актів Кабміну”, – сказав Дмитро Дубілет.
Він зазначив, що основний результат діяльності Кабміну – це акти, законопроєкти, постанови і розпорядження. І зараз всі вони існують в паперовому варіанті.
“Не прозоро, ніхто ніколи не розуміє, на якій стадії документ перебуває. Ми вже сьогодні ввели в експериментальному режимі на рівні Секретаріату повністю в електронній формі цей процес. І хочемо протягом місяця-двох перевести повністю в електронну форму всі інші міністерства”, – додав Дмитро Дубілет.
За його словами, таким чином можна буде дізнатися, на якій стадії перебувають документи, якщо вони застрягли.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас